På Bok & Biblioteksmässan

I allmänna motionstidens tidevarv deltog jag och ett antal riksdagsledamöter i Riksdagens informationsmonter på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Riksdagsbiblioteket informerade om sin verksamhet som ett av våra viktiga och kulturvärda bibliotek som vi har i Sverige. Våra böcker står för vår centrala yttrandefrihet och Riksdagen är vår symbol för demokratin och yttrandefriheten i vårt land. Stolt representerade jag alltså Riksdagen på Bok & Biblioteksmässan.


Bok & Biblioteksmässan är naturligtvis massor av böcker och böcker. Till exempel två nya skapelser av Ulf Lundell och om Ulf Lundell. Hans egna nya notbok som släptes den 20 september. En ny notbok med över 450 sånger illustrerad med bildmaterial som till allra största del aldrig tidigare publicerats. Boken som är i 2 band i en sammanhållande kassett. Noter, texter, ackord och bilder. Förlag är Wahlström & Widstrand. Ulf Lundells hemsida.
Sedan Måns Ivarssons triologi i en box – Vill du ha din frihet får du ta den. Om Ulf Lundells liv, författarskap och musik.
På Bok & Biblioteksmässan träffade jag på två tidigare riksdagsledamöter som har aktuella böcker.
Inga Lantz, tidigare riksdagslemot för vpk, har Production Freelantz/Inga Lantz på Lundagatan 44D i Stockholm och sålde sina böcker Mamma och Mej från 2005 om sitt eget liv fram till femtionårsåldern, och Livstycke och Zindaduser från 2007 som bland annat berör hennes politiska arbete.
Tasso Stafilidis på förlaget Normal som nyligen gett ut sin bok Mitt brinnande hjärta som är hans personliga resa genom politiken och teatern.
Sedan vill jag också nämna Åsa Linderborg och hennes bok Mig äger ingen, Atlas förlag, som kom ut tidigare i år och fått välförtjänt stor uppmärksamhet och beröm. Det är en fantastisk viktig och bra bok som jag läste i somras. Nu träffade jag Åsa Linderborg på Bok & Biblioteksmässan och köpte två nya Mig äger ingen som hon signerade till mina barn Erik och Elin, då det Åsa har berättat som barn till sina föräldrar har mycket att berätta för oss som är föräldrar till våra barn.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.