En stad ovan molnen…….?

Under dagarna tre, 3-4 september har jag deltagit i Boverkets Plan- och byggdagar i Karlskrona på temat Hur bygger vi staden?
Dagarna avslutades med en diskussion som leddes av Alexandra Pascalidou med Mats Odell, Tove Lifvendahl, Göran Greider och Sabina Strand Dethorey.
Diskussionen inleddes med att Mats Odell fick representera och presentera regeringens (icke-)bostadspolitik och Göran Greider beskrev mycket fyndigt Mats Odells politik som att bygga en stad ovan molnen….! Ett stadsbygge utan grund och förankring som svävar i de blå molnen. En annan reflektion är att Mats Odell saknar förmåga att föra ett filosofiskt resonemang. Han kan bara vara plumt polemisk, vilket han blir i ett samtal med Göran Greider och i en interpellationsdebatt med undertecknad i riksdagen.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.