Demokrativerkstad i världsförbättrarbyn på Jiingijamboriin!

Riksdagens scoutnätverk medverkade på Jiingijamboriin utanför Kristianstad under veckan 16 – 20 juli. Den 18 juli medverkade jag på lägrets demokrativerkstad i världsförbättrarbyn – arrangerade av riksdagens scoutnätverk. I världsförbättrarbyn deltog många föreningar och organisationer som arbetar med att förbättra världen.scoutbild.jpg
Jiingijamborii är Sveriges andra nationella jamboree som kommer att samla runt 23 000 scouter. Mellan den 14 juli och 22 juli sommaren 2007 kommer de stora fälten vid Rinkaby, söder om staden Kristianstad i södra Sverige att fyllas av liv och rörelse. I nio dagar kommer unga och gamla, svenska scouter och utländska scouter att tillsammans mötas, arbeta, glädjas och bli erfarenheter och upplevelser rikare. Vårt mål är att erbjuda deltagarna det bästa av scouting i Sverige.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.