Dags för Almedalen igen!

På måndag den 9 juli ger jag mig iväg till Gotland, Visby och Almedalen igen. Det ska bli skönt att få åka till mitt kära Gotland där jag har varit många somrar de senaste åren. Denna sommar blir annorlunda då jag deltar i Almedalsveckan för första gången som riksdagsledamot. Arrangemang som jag ska delta på arrangeras av bland annat Rättvisemärkt, RFSU, RFSL och Svenska konsumenter.


Vänsterpartiet har sin dag i Almedalen på fredag den 13 juli. Kom och var med och gör Visby och Almedalen rödare. Det kommer bli en progressiv röd dag för solidaritet och rättvisa. Läs mer om v:s dag på vänsterpartiets hemsida och mer om Almedalen på Gotlands hemsida

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.