Trevlig sommar

Nu är det bara tre år kvar, högst, med nuvarande högerledda alliansregeringen. Det var tunga negativa beslut i riksdagen den sista veckan också med bland annat förberedande beslut om att sälja ut sex statliga företag.


Trevlig sommar!
Det hade kunnat sett annorlunda ut, som Alice Åström, sa i partiledardebatten. Alliansen ”lurade” till sig många röster i valet om att motverka utanförskapet och hjälpa alla till en bättre ekonomi. Nu ser vi att det är samma högerpolitik som gett mest till dem som är rika och med höga inkomster.
Det är märkligt att så många med i grunden solidariska värderingar kunde rösta fram denna regeringen. De framgångar i sysselsättningen hade vilken regeringen som helst fått med nuvarnade högkonjuktur.
Nu får vi ladda batterierna för kommande år med nuvarande regeringen och sedan kämpa på först i EU-valet 2009 och sedan för en ny verklig arbetarregering i valet 2010.
Trevlig sommar!
Egon Frid (v)
riksdagsledamot från Skövde och Skaraborg

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.