En viktig delseger inför 2010!

En viktig delseger inför 2010 fick oppositionen över regeringen i den årliga fotbollsmatchen på Gärdet i tisdags kväll. En klar seger med 3 – 1. Torbjörn Björlund (v) gjorde första målet för oppositionen och Rosanna Dinamarca (v) hårdbevakade statsministern i matchen. Själv deltog jag i hejarklacken och den matchen vann vi i oppositionen också!
Bild%2C%20majjuni07%20045.jpg

Bild%2C%20majjuni07%20040.jpg

Rosanna Dinamarca (v) gjorde en stormatch och hårdbevakade statsministern under en stor del av matchen och spelade en viktigt roll för vår seger!

Bild%2C%20majjuni07%20044.jpg

Monica Green (s) och Urban Ahlin (s) från Skaraborgsbänkens opposition spelade och en viktig match, Monica och Rosanna delade på bevakningen av statsministern och Urban Ahlin visade vilken bra fotbollsspelare han har varit och är och utgjorden en viktig kugge i försvarsspelet.

Bild%2C%20majjuni07%20048.jpg

Så här nedslagen var statsministern efter förlusten och den hårda bevakningen han fick under matchen som alltså regeringen förlorade.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.