Låt oss slippa fler lögnaktiga flygblad från Nationalsocialistisk front!

Än en gång har ett flygblad spritts i Vara från av Nationalsocialistisk front. De sprider ännu ett lögnaktigt flygblad om att yttrandefriheten är hotad och vill att lagen om hets mot folkgrupp avskaffas. För personer och organisationer som accepterar och lever efter svenska demokratiska principer så har vi en stark yttrandefrihet i Sverige.


Nationalsocialistisk front avslöjar sig varje gång genom att de inte accepterar grunderna i de demokratiska fri- och rättigheterarna. Friheten från att inte utsättas för kränkande behandling på grund av kön, tro eller etnisk tillhörighet. Till skydd för att enskilda eller grupper inte ska kränkas eller behöva uppleva kränkningar så har vi den lagen om hets mot folkgrupp. Det är väl snarare ett behov av att se över den för en skärpning då vi har aktuella fall där hets mot folkgrupp har skett samtidigt som anmälningar mot dessa uttalande inte har lett till åtal.
Yttrandefriheten är viktigt och vill nationalsocialistisk front delta i debatten så kan de göra det. Men det är så att det kan de inte utan att kränka människor och utföra hets mot folkgrupp. Detta avslöjas varje gång de uttalar sig då deras uttalande alltid är rasistiska och diskriminerade.
Lagen om hets mot folkgrupp är lika viktig som yttrandefriheten!

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.