Våren har kommit till Riksdagen

Talmannen bjöd till vårmiddag i Riksdagen i går kväll den 29 mars. Inbjudna var företrädare från näringslivet, landshövdingar, politiker, organisationsföreträdare och representanter för kulturen med flera. Vi var två riksdagsledamöter från v utöver gruppledare och vår utskottsordförande som var inbjudna till denna vårmiddagen.


Våren hade verkligen kommit in i Riksdagen då många vårkreationer i form av vårlika blomsteruppsättningar. Vårmiddagen var en trevlig tillställning med många intressanta diskussioner med kvällens behållning var att få träffa och prata med skådespelaren Jonas Karlsson, som var inbjuden som gäst till vårmiddagen, och visa honom kammaren. Jonas var iförd August Strindberg mustach i original då han spelar in en TV-film just nu om August Strindberg av Peter Biero. Mycket trevligt!

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.