Riksdagens Nykterhetsgrupp på Föreningarnas kväll

Riksdagens Nykterhetsgrupp medverkande på Föreningarnas kväll i sammanbindningsbanan i riksdagen onsdagen den 31 januari. Nykterhetsgruppen hade ett informationsbord tillsammans med Alkoholpolitiskt Forum Riksdagen.


Riksdagens Nykterhetsgrupp medverkande på Föreningarnas kväll i sammanbindningsbanan i riksdagen onsdagen den 31 januari. Nykterhetsgruppen hade ett informationsbord tillsammans med Alkoholpolitiskt Forum Riksdagen.
Alkoholpolitiskt Forum Riksdagen lyckades under kvällen vid informationsbordet värva några nya medlemmar till nätverket. Främste värvare var Kjell-Ove Oscarsson från Landsrådet som medverkade och presenterade forumets kommande aktiviteter. Nästa aktivitet är den 21 februari då det är frukostmöte om alkoholpolitiska tendenser inom EU:s medlemsländer – om höjda alkoholskatter, sänkta promillegränser och reklamförbud – där Peter Moilanen, IOGT-NTO:s EU-ansvarige inleder.
Riksdagens Nykterhetsgrupp har under denna nya mandatperiod ökat sitt medlemsantal med 30 % och planerar för en kommande träff den 22 mars då gruppen kommer att träffa ett par nykterhetsorganisationer för ömsesidigt utbyte. Senare i vår planeras också att Drogkampen kommer att hållas i riksdagen.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.