Interpellation om överskuldsättning

Jag är djupt oroad över att den borgerliga regeringens försämringar när det gäller rätten till och nivån på a-kasseersättningen kommer att leda till att flera människor tvingas skuldsätta sig för att klara sina vardagliga utgifter. Denna oro föranledde denna interpellation den 12 januari. Debatten skulle vara den 19 januari men då var jag med CU i Karlskrona och därför fick jag dra tillbaka den och lägga om samma interpellation igen.


Jag är djupt oroad över att den borgerliga regeringens försämringar när det gäller rätten till och nivån på a-kasseersättningen kommer att leda till att flera människor tvingas skuldsätta sig för att klara sina vardagliga utgifter. Denna oro föranledde denna interpellation den 12 januari. Debatten skulle vara den 19 januari men då var jag med CU i Karlskrona och därför fick jag dra tillbaka den och lägga om samma interpellation igen.
Läs interpellationen här:
Jag lämnade in samma interpellation den 19 januari och den kommer upp i kammaren och debateras den 20 februari.

Dela med vänner!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.